Workshops en trainingen

Fotografie en Fotobewerking

Training Photoshop 1 op 1 online

Photoshop is hét programma voor de professionele fotograaf, ontwerper of beeldbewerker en daarnaast een creatieve bezigheid voor iedereen met liefde voor beeld en fotografie.

Ik werk al ruim 20 jaar met deze krachtige fotobewerking tool en wil graag mijn kennis met je delen. De training geef ik online, via Skype. Geen serie instructievideo’s of dikke boeken, maar een docent die er speciaal voor jou is. De snelste en meest succesvolle wijze van leren!

Leer werken met lagen en aanpassingslagen, verbeteren van het beeld met het witbalans, lensfouten en perspectief corrigeren, foto’s verscherpen en ruis elimineren, lokale aanpassingen uitvoeren en nog veel meer.

De eerste training is minimaal twee uur, daarna kan je de lessen per uur boeken.

Reserveer online *

Training Lightroom 1 op 1 online

Je fotografeert graag, maar je foto’s hebben niet de uitstraling die je echt verwacht. Meestal is het de beeldbewerking die flair aan de foto’s geeft. Als Photoshop een stap te ver is, dan geef je Adobe Lightroom een kans!

Lightroom is een krachtig fotobewerkingsprogramma dat afstamt van veel oudere Adobe Photoshop. De naam verwijst naar de oude DOKA (donkere kamer), waarin vroeger analoge filmrolletjes werden ontwikkeld. Hoewel Photoshop veel meer mogelijkheden heeft om beelden te bewerken, je kunt met veel mindere opties je foto’s te optimaliseren.

Wil je je foto’s professioneler laten uitzien, beter leren ordenen en sneller bewerken, volg dan mijn online 1 op 1 training Adobe Lightroom.

Werken met de modules Bibliotheek en Ontwikkelen, het opzetten van een catalogus structuur, aangepast aan jouw voorkeuren, globale en lokale aanpassingen, optimaliseren van de belichting, contrast en details, het importeren van foto’s en nog meer komt aan de bod.

Na deze gepersonaliseerde trainingen weet je precies wat de mogelijkheden van het programma zijn, waar alle opties zitten en je een goed georganiseerde Lightroom Bibliotheek hebt met mooie fotobewerkingen. Het zal je passie voor fotografie veel meer motivatie geven.

Reserveer online *

 

Workshops landschapsfotografie in Limburg

Maak je graag landschapsfoto’s? Wil je leren deze met de juiste sfeer en techniek te fotograferen? Wil je leren beter fotograferen en tegelijk ook gezellig wandelen? Doe mee aan de workshop landschapsfotografie in Limburg voor digitale (amateur) fotografen.  

 

Lees meer

 

 

Workshop smartphone fotografie

Je maakt vaak foto’s met je smartphone en je wilt je foto’s verbeteren en meer leren over juistebelichting, scherpstellen, compositie, of wil je kennis over fotograferen met de smartphone uitbreiden? Schrijf je dan meteen in! Deze workshop smartphone fotografie is bedoeld voor iedereen die het fotograferen met een smartphone wil verbeteren en meer wil weten over handige apps en het bewerken van de foto’s.

Reserveer online *

* Je wordt doorverwezen naar mijn bedrijfswebshop waarin je de workshop per direct kunt reserveren en veilig betalen met iDeal.

 

 


 

Open chat
1
Hoi,
Leuk dat je mijn website bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!
Groetjes, Dzidra