Dzidra Dubois, fotograaf MaastrichtDzidra Dubois, fotograaf. Aan de TU afgestudeerd als architect en na mijn studie als grafisch ontwerper aan de slag gegaan. Als autodidact heb ik kennis van webdesign en fotografie verworven en jarenlang in de praktijk gebracht.
Vijf jaar geleden begon ik voor mezelf als web- en grafisch ontwerper. Doordat benodigde afbeeldingen niet voldeden aan mijn hoge eisen, maakte ik deze zelf. Al snel werd de fotografie een substantieel onderdeel van de opdrachten en besloot ik om me volledig te richten op fotografie en het ontwerpen te beeindigen.

Fotografie is al heel lang mijn grote passie. Creatief, origineel, met oog voor detail en concept kijk ik naar mensen, hun omgeving en bijzondere situaties. Ik probeer steeds de essentie van het moment te vatten en vertel ik een fotografisch verhaal zoals ik dit voor ogen heb. Mijn grafische achtergrond geeft een extra dimensie aan mijn opnames.

Ik maak kwaliteitsfoto’s voor particulieren en voor bedrijven. Ik ben gespecialiseerd in:

Mijn foto’s zijn onderscheidend, kleurrijk en opvallend. Ik streef steeds naar het beste resultaat. “Goed” is niet goed genoeg voor mij!

Naast fotograaf ben ik Photoshopspecialist. Ik werk al ruim 23 jaar met deze krachtige fotobewerkingstool. Ik deel mijn kennis in workshops voor iedereen die zich wil verdiepen in digitale beeldbewerking.

Wilt u meer informatie of wilt u me voor uw opdracht boeken, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Comments

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Fotografie nieuws
Blijf altijd op de hoogte!
ErrorHere