Dzidra Dubois, fotograaf Maastricht Ik ben Dzidra Dubois, fotograaf. Aan de TU afgestudeerd als architect en na mijn studie als grafisch ontwerper aan de slag gegaan. Als autodidact heb ik kennis van webdesign en fotografie verworven en jarenlang in de praktijk gebracht.

Vele jaren geleden begon ik voor mezelf als web- en grafisch ontwerper. Doordat benodigde afbeeldingen niet voldeden aan mijn hoge eisen, maakte ik deze zelf. Al snel werd de fotografie een substantieel onderdeel van de opdrachten en besloot ik om me volledig te richten op fotografie.

Fotografie is al heel lang mijn grote passie. Creatief, origineel, met oog voor detail en concept kijk ik naar mensen, hun omgeving en bijzondere situaties. Ik probeer steeds de essentie van het moment te vatten en vertel ik een fotografisch verhaal zoals ik dit voor ogen heb. Mijn grafische achtergrond geeft een extra dimensie aan mijn opnames. Ik streef steeds naar het beste resultaat. “Goed” is niet goed genoeg voor mij!

Ik fotografeer voor particulieren en voor bedrijven. Ik ben gespecialiseerd in culinaire fotografie, interieurfotografie, zakelijke portretten en bedrijfsreportages (fotografie voor websites, reclame, brochures, posters, tijdschriften), evenementenfotografie (symposia, conferenties, bedrijfsfeesten), portretten en trouwreportages.

 

Naast fotograaf ben ik Photoshop specialist en retoucher. Ik werk al meer dan 20 jaar met deze krachtige fotobewerkingstool. Ik deel mijn kennis in workshops voor iedereen die zich wil verdiepen in digitale beeldbewerking.

 

Voor meer informatie, een afspraak maken of reserveringen bezoek mijn websites:

Online boekingen portretfotoshoots en workshops: https://www.photostudiomaastricht.com/

Bedrijfsfotografie: https://www.dzidrafotografie.nl/

Bruidsfotografie: https://www.dzidrabruidsfotografie.nl/ 

of neem vrijblijvend contact op en vraag voor de mogelijkheden.

Open chat
1
Hoi,
Leuk dat je mijn website bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!
Groetjes, Dzidra