Evenementenfotografie

Voor uw beste indruk

Fotografie van uw evenement

U wilt van uw evenement een professionele reportage laten maken die u kunt gebruiken voor promotie of een volgend evenement, of om mensen een indruk te geven van het evenement op internet of in media. Ik maak een professioneel verslag van al uw activiteiten.

Ik fotografeer de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan seminars, congressen, zakelijke bijeenkomsten, de opening van een nieuwe winkel, restaurant of bedrijfspand, de lancering van een nieuw product of campagne, een zakenborrel, bedrijfsuitje, de uitreiking van een prijs.

Werkwijze

Ik ben aanwezig tijdens het evenement en leg de belangrijkste momenten vast. Op een evenement fotografeer ik in naam van uw als opdrachtgever op de locatie. Allemaal bijzondere momenten waarbij het niet alleen altijd leuk is om de foto’s van te bekijken maar die ook kunnen worden gebruikt in de media, promotiecampagnes en op uw website of blog.

Wat krijgt u

De beste foto’s ontvangt u in hoge resolutie digitaal aangeleverd. Standaard professioneel nabewerking en kosten voor gebruik materiaal zit inbegrepen in de prijs.

Na het evenement krijgt u niet alleen foto’s maar ook extra promotie op mijn website en Facebook pagina – uw bezoekers kunnen hun eigen foto taggen, de foto liken of sharen. U krijgt hierdoor extra exposure en viraliteit op de Social Media.

Prijzen evenementenfotografie

Het tarief voor de evenementshoot is vanaf €440,- excl. btw per dagdeel (4 uur).

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Vraag een offerte aan

 

Comments