Foto’s leren bewerken met Adobe Lightroom

Bijna iedereen maakt foto’s. En meestal tijdens de vakanties, uitstapjes of bij bijzondere gebeurtenissen. Zeker nu velen een digitale camera hebben of met de smartphone opnames maken, is het eenvoudiger en goedkoper dan ooit.

Wil je je foto’s iets extra’s geven, dan kun je de gemaakte beelden zelf digitaal bewerken. Dat is eenvoudiger te leren dan je denkt. Misschien heb je zelf al  geprobeerd om je foto’s met Lightroom te bewerken en kom je er zelf niet uit? Dan is mijn workshop Adobe Lightroom iets voor jou.

Er is heel veel mogelijk om je foto’s net dat beetje meer te geven en je workflow te vereenvoudigen. Mijn uiterst leerzame workshops zijn afgestemd op de digitale fotograaf en zit vol met methodes en praktische tips.

Aan de orde komen:

  • Het importeren foto’s in Lightroom;
  • Catalogus, structuur van mappen;
  • Opties van de Lightroom bibliotheek: toevoegen van meta gegevens, het beoordelen van foto’s en het maken van verzamelingen;
  • Efficiënte workflow: organiseren, selecteren en bewerken, sneltoetsen;
  • Aanpassen en optimaliseren van de belichting, contrast en kleuren, verscherpen en ruis weghalen;
  • Lokale aanpassingen maken;
  • Voorinstellingen gebruiken en maken om foto’s snel te bewerken;
  • Klonen, retoucherenen, verwijderen van ongewenste objecten;
  • Foto’s exporteren vanuit Adobe Lightroom met de optimale instellingen.

In mijn workshop leg ik op gestructureerde wijze en in een rustig tempo de mogelijkheden van Lightroom uit. En kunt je zelf meegebrachte foto’s bewerken. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen, ook als u na de workshop weer thuis bent.

De workshop duurt twee dagdelen en vind plaats in Maastricht. Voor groepen kan dit ook elders. Mijn groepen zijn vaak tussen 5 en 10 cursisten groot. Je neemt je eigen laptop mee om je foto’s te kunnen bewerken. Heb je geen Lightroom? Vraag dan even bij mij naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in!

Via mijn webwinkel kun je meteen het cursusgeld veilig via IDeal betalen. Je ontvangt dan meteen een bevestiging voor je deelname.

Niveau Beginners tot gevorderden
Deelnemers Minimaal 5, maximaal 10
Duur 5 uur
Tijdstip Dagdeel in middag
Locatie Maastricht
Inclusief Koffie/thee met gebak
Prijs € 125,- (incl. BTW)
Benodigdheden Eigen laptop

 

Aanmelden

Comments

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Fotografie nieuws
Blijf altijd op de hoogte!
ErrorHere